WKF – Dünya Kickboks Federasyonu sizi burada ağırlıyor

Posted by
İngilizce bilgiler BURAYA

Değerli sporseverler,

WKF Avrupa web sitemizi burada bulabilirsiniz: europe.wkfworld.com

Aralık 2023’te WKF TÜRKIYE eski ulusal başkanımızı kovduk. Bu nedenle Türkiye için tüm hak ve yükümlülüklere sahip, nitelikli bir halefle ilgileniyoruz!

 

1. Amatör Dünya Şampiyonasımıza 18-22 Kasım tarihleri ​​arasında İspanya’nın Alicante kentinde ev sahipliği yapıyoruz.

events.wkfworld.com/invitation

İdeal olarak her zaman Türkiye’den bir takım bekleriz. Tüm takımlar için çevrimiçi kayıt artık açık:

wkf-registration.herokuapp.com

Yalnızca talep üzerine erişim ve şifre alacaksınız.

2. Yıllık Dünya Hakem Semineri önceki Pazar, 17 Kasım’da gerçekleşecek. Ülke başına en az bir yetkili bulunmalıdır, ancak daha fazlası daha iyi olur!

3. Amatör kickboks, MMA, PRO kickboks ve 1 Mart’tan itibaren boks – amatör ve profesyonel, erkek ve kadın için küresel sıralamalar sunuyoruz. Daha fazla ön bilgiye buradaki ekte veya talep üzerine 7/24 e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

wkf-kickboxing.com

4. Daha önce de belirttiğimiz gibi WKF – Dünya Kickboks Federasyonu, WKF Türkiye Başkanı olarak yeni bir temsilci arıyor.

Polonya’da düzenlenecek 2025 Avrupa Şampiyonası’nın duyurusu

Göreviniz Türkiye’deki WKF’mizi yeniden düzenlemek, turnuvaları ve akşam gösterilerini kendiniz düzenlemek veya Türkiye’de onaylamak olacaktır. Milli takımları kasım ayında 2024 Dünya Kupası’na, 2025’te ise Polonya’ya yapılacak Avrupa Şampiyonası’na götürüyoruz.

Dünyanın en büyük (!) derneklerinden birinde önemli bir rol oynamakla ciddi olarak ilgileniyorsanız, onayınızı bekliyoruz. e-posta yoluyla:

supervisor@wkfworld.com

Son olarak kişisel bir toplantı da mümkündür. Size bir WKF süpervizörü göndermekten memnuniyet duyarız ancak Avusturya’ya da gelebilirsiniz.

Onlardan haber almak bizi mutlu ediyor,

Saygılarımızla

WKF HEAD OFFICE

www.wkfworld.com